vestnik

Ljutomer: Delavec fizično napadel direktorja, posredovati so morali policisti

ABE, 19. 6. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Policisti so na kraju ugotovili elemente kaznivih dejanj povzročitve lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari.

V enem od podjetij v Občini Ljutomer je v četrtek prišlo do kršitve javnega reda in miru. Kot je za Vestnik.si povedala Suzana Rauš iz Policijske uprave Murska Sobota, so bili policisti Policijske postaje Ljutomer v četrtek obveščeni, da je v eni izmed gospodarskih družb na območju Upravne enote Ljutomer prišlo do kršitve javnega reda in miru. »Na kraju so ugotovili elemente kaznivih dejanj povzročitve lahke telesne poškodbe in poškodovanja tuje stvari. V tej zvezi zbirajo obvestila, po končanem predkazenskem postopku pa bodo na pristojno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo,« je povedala Suzana Rauš.

Za komentar smo zaprosili podjetje, v katerem so po naših podatkih zaradi domnevnega fizičnega napada enega od delavcev na direktorja posredovali policisti. V podjetju dogodka niso ne potrdili ne zanikali, odgovorili so le, da nam bodo »zaradi odsotnosti odgovorne osebe odgovor podali v začetku naslednjega tedna«.

napad delavec policija
Kaj zdaj berejo drugi