vestnik

Pri 31-letniku zasegli drogo in petarde

Vestnik, 7. 10. 2020
PU MS
Zasežena konoplja.
Črna kronika

Na podlagi odredbe sodišča so minuli ponedeljek policisti Policijske postaje Gornja Radgona skupaj z vodnikom službenega psa opravili hišno preiskavo pri 31-letnem občanu iz območja Upravne enote Gornja Radgona, pri katerem so našli in zasegli drogo.

Med preiskavo so policisti našli posebej prirejen prostor za hidroponično gojenje rastlin. V tem prostoru je bilo najdenih in zaseženih 215 sadik rastlin zelene barve višine do 120 cm, v gospodarskem poslopju pa je bil najden manjši prirejen prostor s 5 sadikami rastlin zelene barve višine do 150 cm. Pri hišni preiskavi je bilo zaseženih tudi 25 petard kategorije II. 

Kot poročajo s PUMS, bo po pridobljenem poročilu o preiskavi NFL zoper osumljenca podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog po 1. odstavku 186. člena Kazenskega zakonika (KZ-1). Za zasežene petarde bo izdana odločba v hitrem postopku po Zakonu o eksplozivnih in pirotehničnih izdelkih.

PU MS
Zasežena konoplja.
gornja-radgona droge zaseg
Kaj zdaj berejo drugi