vestnik

Na avtocesti zagorel polpriklopnik, v Moravskih Toplicah vozilo trčilo v propust

Vestnik.si, 9. 6. 2022
Nataša Juhnov
Posredovali so gasilci (fotografija je simbolična).
Črna kronika

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, požar na tovornem vozilu, pet primerov povoženja divjadi, tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih in zasegli osebni avtomobil.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino denarnice iz nakupovalne torbe, goljufijo pri prodaji in zasegli dva bankovca za 20 evrov, za katera se sumi, da sta ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Vozniku so ljutomerski policisti zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega
dovoljenja.


Med vožnjo po avtocesti na relaciji Vučja vas Murska Sobota, je prišlo do požara na polpriklopniku. Vozniku je uspelo polpriklopnik odklopiti, da ni zagorelo tudi vlečno vozilo. Požar so pogasili gasilci PGD Murska Sobota. 

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da bodo policisti na strelišču v Mačkovcih med 8. in 14. uri izvajali vaje v streljanju. Občane opozarjajo, da je zadrževanju na strelišču in v bližini nevarno.

Danes zjutraj pa je vozilo v Dolgi ulici v Moravskih Toplicah trčilo v propust, pri tem pa se je ena oseba poškodovala. Posredovali so gasilci PGD Murska Sobota, ki so zavarovali in pregledali kraj nesreče, poškodovana oseba pa je bila prepeljana v Splošno bolnišnico Murska Sobota. 

pums kronika-pomurskih-policistov
Kaj zdaj berejo drugi