vestnik

(FOTO) V nesreči na puconski ravnici se je voznik predelanega električnega kolesa hudo telesno poškodoval

Vestnik, 5. 5. 2020
Nataša Juhnov
Prometna nesreča na puconski ravnici.
Črna kronika

Ob 11.47 je prišlo do prometne nesreče na relaciji Murska Sobota - Vaneča, v križišču na puconski ravnici. V nesreči je prišlo do trčenja med tovornjakom za prevoz goriva, ki je vozil iz smeri Vaneča proti Murski Soboti, ter med voznikom predelanega kolesa z motorjem, ki se je pripeljal iz smeri Sebeborec. Slednji je v križišču izsilil prednost vozniku tovornjaka, ob trčenju pa se je vozilo prelomilo na pol.

puconci-sebeborci, nesreča, nevarno-krožišče
Nataša Juhnov
Prometna nesreča na puconski ravnici.

puconci-sebeborci, nesreča, nevarno-krožišče
Nataša Juhnov
Prometna nesreča na puconski ravnici.

Gasilci PGD Murska Sobota so zavarovali kraj dogodka in nudili pomoč reševalcem NMP in policiji. Policisti so opravili ogled na kraju nesreče, enega udeleženca v nesreči pa so odpeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, je bilo z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovljeno, da se je voznik električnega kolesa peljal po lokalni cesti iz smeri naselja Sebeborci v smeri križišča z regionalno cesto Vaneča - Murska Sobota. Ko je opazil, da se po glavni cesti iz smeri naselja Vaneča pelje voznik tovornega vozila, je močno zaviral in zaradi neprilagojene hitrosti padel po vozišču. Skupaj s kolesom je drsel po vozišču in v križišču trčil v zadnje levo kolo tovornega vozila, ki je zavijalo proti naselju Sebeborci. Voznik električnega kolesa se je v nesreči hudo telesno poškodoval. 

nesreča puconska-ravnica