vestnik

Policija še vedno išče roparja pošte v Veržeju. Prepoznate moškega na fotografiji?

ABE, 26. 11. 2019
PU Murska Sobota
Storilec, kot ga je upodobil fotorobot.
Črna kronika

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota intenzivno zbirajo obvestila o ropu poštne poslovalnice v Veržeju. Policija je objavila tudi fotorobot domnevnega storilca.

Policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota še vedno iščejo roparja, ki je preteklo sredo oropal poslovalnico pošte v Veržeju. S pištolo je zagrozil uslužbenki in ukradel približno 6800 evrov. Ropar je med begom denar odvrgel, ker se je ta obarval zaradi varovalnega sistema. Policisti in kriminalisti so denar našli, zdaj pa upajo, da jih bo do storilca pripeljal fotorobot.

veržej, rop-pošte
Jure Zauneker
Policijski preiskovalci so še sestavljajo mozaik ropa pošte v Veržeju.

Ropar je bil oblečen v jakno maskirne barve s kapuco ter sive hlače, obut v črne čevlje, obraza pa ni imel zakritega. Pred ropom naj bi bil postopal pred poslovalnico, v notranjosti pa je menda izgubil rokavico.

veržej, rop-pošte
Jure Zauneker
Policisti so v obsežni iskalni akciji nemudoma postavili blokade na cestah, ki vodijo v Veržej.

»Policisti za neznanim storilcem zbiramo obvestila. Pozivamo vse, ki bi imeli kakršne koli informacije o kaznivem dejanju, da pokličejo na telefonsko številko 113, na najbližjo policijsko postajo ali na anonimni telefon policije 080 1200,« so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

rop pošta veržej
Kaj zdaj berejo drugi