vestnik

Policisti iščejo pobeglega povzročitelja prometne nesreče

Vestnik.si, 10. 5. 2024
Jure Kljajić
Slika je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu iskali in našli pogrešano osebo, obravnavali šest kaznivih dejanj, šest prometnih nesreč, dve poškodbi vozil na parkirišču, tri povoženja divjadi in pet kršitev javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete so obravnavali kaznivo dejanje ogrožanja z nevarnim predmetom, spletno goljufijo in kaznivo dejanje razžalitve.

Obveščeni so bili o treh tatvinah, in sicer na Šafarskem so bila odtujena drva, v Dokležovju je bila izvršena tatvina goriva iz delovnega stroja, v Ljutomeru pa je neznani storilec ukradel prometne prepreke in zapornico. Policisti so še obravnavali tri prometne nesreče z lažjimi telesnimi poškodbami in tri z materialno škodo.

Pobeglega povzročitelja prometne nesreče na relaciji Boračeva - Orehovci še iščejo. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so mlademu vozniku zasegli osebni avtomobil.

Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Vsi kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP G. Radgona.

kronika-pomurskih-policistov pu-ms