vestnik

Policisti zasegli prestižni avtomobil. 70 tisoč evrov vreden alfa romeo so ukradli v Italiji

Vestnik.si, 17. 12. 2021
PU Murska Sobota
Osebno vozilo je letnik 2021 in je vredno 70.000 evrov.
Črna kronika

Pri kontroli dokumentov osebnih vozil, se je pri dokumentaciji osebnega vozila znamke Alfa Romeo Stelvio pojavilo določeno neskladje.

V četrtek so policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota v okviru izvajanja izravnalnih ukrepov opravljali kontrolo na avtocestnem počivališču Murska Sobota Sever. »Pri kontroli so na parkirišču opazili parkirano tovorno vozilo znamke Mercedes-Benz Actros romunskih registrskih številk s pripetim priklopnikom, ki je imel naloženih devet osebnih vozil, voznik tovornega vozila pa je bil državljan Romunije,« poročajo iz Policijske uprave (PU) Murska Sobota.

alfa-romeo, avtomobil, policija, italija
PU Murska Sobota
Osebno vozilo je letnik 2021 in je vredno 70.000 evrov.

Pri kontroli dokumentov osebnih vozil se je pri dokumentaciji osebnega vozila znamke Alfa Romeo Stelvio pojavilo določeno neskladje, so na murskosoboški PU zapisali v sporočilu za javnost: »Pri nadaljnjem preverjanju vseh okoliščin, tudi s pomočjo tujih varnostnih organov, je nastal utemeljen razlog, da osebno vozilo izvira iz kaznivega dejanja na ozemlju Republike Italije. V cilju razjasnitve vseh okoliščin je bilo osebno vozilo zaseženo, zoper voznika tovornega vozila pa je bil uveden predkazenski postopek.«

Osebno vozilo je letnik 2021 in je vredno 70.000 evrov, še poročajo policisti.

policija alfa-romeo avtomobil italija
Kaj zdaj berejo drugi