vestnik

Storilci poškodovali fasado gostinskega objekta. Policisti iskali tudi mlajšega moškega, ki je bil kasneje poškodovan najden v manjšem gozdičku

Vestnik, 29. 4. 2021
Jure Zauneker
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, deset primerov povoženja divjadi, iskali so tudi pogrešano osebo.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje fasade na gostinskem objektu, zlorabo plačilne kartice, tatvino v trgovini in zatajitev. Javni red in mir je bil kršen petkrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Kot še sporočajo iz Policijske uprave Murska Sobota, so bili včeraj ob 9.10 obveščeni, da svojci na območju Policijske postaje Murska Sobota pogrešajo mlajšega moškega. Takoj po prejeti prijavi je stekla iskalna akcija, vanjo je bilo vključeno večje število
policistov in prostovoljnih gasilcev. Moški je bil po slabih treh urah najden poškodovan, v manjšem gozdičku nedaleč stran od bivališča. Ugotovljeno je bilo, da se je moški poškodoval sam in je bil odpeljan v bolnišnico na zdravljenje.

pums kronika-pomurskih-policistov