vestnik

Tatovi odtujili denar, telefon in izpušni lonec. V gozdu občan sekal drevesa na tujem zemljišču

Vestnik.si, 22. 2. 2024
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali devet kaznivih dejanj, nezgodo pri delu, tri prometne nesreče, štiri kršitve javnega reda in miru, dve povoženji divjadi in poškodbo vozila na parkirišču.

Na področju kriminalitete so obravnavali tri poškodovanja tuje stvari, kaznivo dejanje nasilja v družini, kjer je bil osumljenemu izrečen ukrep prepoved približevanja, tatvino denarja iz bančnega računa, tatvino mobilnega telefona, tatvino denarnice z denarjem in dokumenti, tatvino izpušnega lonca iz vozila, tatvino drv, kjer se je ugotovilo, da je osumljeni zmotno mislil, da se drevesa nahajajo na njegovem zemljišču. Navedeni se bo z lastnikom dogovoril glede povrnitve ali odkupa lesa.Zgodili sta se dve prometni nesreči z materialno škodo in ena z lahkimi telesnimi poškodbami, saj je mladoletni kolesar zaradi neprilagojene hitrosti padel po makadamskem vozišču in zadobil poškodbo nosu. Prav tako pa so policisti pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola, drugemu vozniku osebnega vozila, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, pa so zasegli vozilo.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah pomirili.

pums kronika-pomurskih-policistov
Kaj zdaj berejo drugi