vestnik

V Črenšovcih ogenj zajel gospodarsko poslopje. Gasilci so ga pogasili in rešili tudi psa

Vestnik.si, 11. 8. 2022
PGD Črenšovci
Zagorelo je gospodarsko poslopje.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu na območju Pomurja obravnavali dve kaznivi dejanji, tri prometne nesreče z materialno škodo, eno kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru, tri primere povoženja divjadi in manjši požar v naravnem okolju.

Na področju kriminalitete so lendavski policisti obravnavali grožnjo in povzročitev lahke telesne poškodbe. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja sta bila voznikoma v Murski Soboti in na Cankovi zasežena osebna avtomobila.



Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da je včeraj popoldan v Čentibi zagorela podrast na površini okoli 40 kvadratnih metrov. Požar so pogasili gasilci PGD Čentiba in Lendava.

Prav tako še poroča, da je zjutraj okoli 4.44 v Gornji Bistrici prišlo do požara na gospodarskem poslopju z delavnico, v velikosti 15 x 7 metrov. Na kraju dogodka so posredovali gasilci PGD Črenšovci, Gornja Bistrica, Srednja Bistrica in Dolnja Bistrica, ki so požar, ki se je pričel širiti na sosednjo zgradbo omejili in pogasili. Prav tako so uspeli rešiti psa, ki je bil v uti ob poslopju. 

požar, črenšovci
PGD Črenšovci
Zagorelo je gospodarsko poslopje.

pums požar kronika-pomurskih-policistov