vestnik

V Pomurju kaznivo dejanje zoper družino in otroka, dve goljufiji in tatvina

Vestnik.si, 12. 9. 2024
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, devet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču ter dva primera povoženja divjadi.

S področja kriminalitete je bila obravnavana goljufija, dve grožnji, poškodovanje tuje stvari, vlom v gospodarsko poslopje, tatvina artiklov iz trgovine ter kazniva dejanja zoper zakonsko zvezo, družino in otroke. V enem primeru je bil storilcu izrečen ukrep prepovedi približevanja žrtvi.

V Gederovcih je bil ponoči razstreljen bankomat. Več preberite NA TEJ POVEZAVI.

 Vse, ki bi imeli koristne informacije, prosijo, naj o tem obvestijo policijo na številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.
Policisti bodo tudi danes v popoldanskem času opravljali vaje v streljanju na strelišču v Mačkovcih. Občane opozarjamo, da je zadrževanje v bližini strelišča nevarno. Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijskih postaj Ljutomer in Gornja
Radgona.

kronika pums policija