vestnik

V Gornji Radgoni večja prisotnost policistov

Vestnik.si, 27. 8. 2023
Jure Kljajić
Slika je simbolična.
Črna kronika

S preventivnimi aktivnostmi policisti opozarjajo na varnostno problematiko s področja prometa, kriminalitete, splošne varnosti ljudi in premoženja ter dviga ugleda policije v javnosti.

Na tradicionalnem sejmu AGRA v Gornji Radgoni se predstavljajo tudi pomurski policisti. Prisotni so v hali A1, na razstavnem prostoru 215, kjer obiskovalce opozarjajo na prometno varnost, varnost otrok ob začetku novega šolskega leta, promovirajo policijske enote in njihove dejavnosti, policijsko opremo, prav tako pa osveščajo o samozaščitnem ravnanju občanov na področju spletnih nakupovanj in goljufij ter spletnega izsiljevanja. Več informacij lahko dobite tudi o drugem roku za vpis v Višjo policijsko šolo, ki poteka do konca avgusta. 

gornja-radgona, sejem-agra-2019-nedelja
Jure Zauneker
Agra.

Ker se na javni prireditvi pričakuje tudi večje število slovenskih in tujih obiskovalcev, bo Policija izvajala poostrene aktivnosti v cilju zagotovitve varnosti udeležencev prireditve, ostalih občanov in njihovega premoženja, predvsem pa bo skrbela za pretočnost prometa in varnost udeležencev v cestnem prometu v Gornji Radgoni in okolici. "Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani naj se ravnajo po navodilih Policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi, v okolici ali bodo urejali promet v Gornji Radgoni. Zato vse udeležence v cestnem prometu pozivamo na strpnost in previdnost. Osnovni namen vseh aktivnosti je poskrbeti za varnost obiskovalcev, tukajšnjih prebivalcev in vseh udeležencev v cestnem prometu," navajajo. 

agra policija nadzor