vestnik

V Lendavi zagorelo v kurilnici, v Ljutomeru odkrili ponarejen bankovec

Vestnik.si, 3. 12. 2022
Jure Kljajić
Slika je simbolična.
Črna kronika

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju celotne Policijske uprave Murska Sobota.

Pomurski policisti v petek obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih je bila ena udeleženka telesno poškodovana, trinajst kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, pet povoženj divjadi, zasegli vozilo, pridržali enega kršitelja in prijeli tri tujce, ki so na nedovoljen način vstopili našo državo. S področja kriminalitete obravnavana tri nasilja v dužini, pet tatvin, dve zatajitvi, poškodovanje tuje stvari in goljufija. Na območju Ljutomera je bil odkrit bankovec za 50 EVR za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se po intervencijah policistov pomirili.

Pridržan je bil voznik osebnega avtomobila, ki je vozil pod vplivom alkohola. Na območju G. Radgone je bil kršitelju zaradi hujših prekrškov v cestnem prometu zasežen osebni avtomobil. Ob 13.38 je v naselju Logarovci, Občina Križevci, osebno vozilo zapeljalo s cestišča v jarek. Gasilci PGD Ljutomer so nevtralizirali iztekajoče tekočine, odklopili akumulator, vozilo postavili na cestišče in nudili pomoč policiji.

Na območju Lendave prijeti trije tujci, ki so pred tem na nedovoljen način vstopili v R Slovenijo.

 Ob 19.35 je v Lendavi zagorelo v kurilnici stanovanjske hiše. Gasilci PGD Lendava in Dolnji Lakoš so požar pogasili, prezračili in pregledali prostore ter prekopali tleči material in ga odstranili iz kurilnice.

požar policija gasilci
Kaj zdaj berejo drugi