vestnik

V nedeljo bo v Murski Soboti in njeni okolici povečana prisotnost policistov

Vestnik.si, 17. 3. 2023
Jure Zauneker
Policija bo izvajala poostrene aktivnosti.
Črna kronika

V nedeljo, 19. marca 2023 ob 17.30 bo v Murski Soboti odigran 28. krog 1. lige Telemach, med ekipama NŠ Mura in NK Olimpija.

Na javni prireditvi se pričakuje tudi večje število navijačev, zato bo policija izvajala poostrene aktivnosti s ciljem zagotovitve varnosti udeležencev na prireditvi, ostalih občanov in njihovega premoženja. Posledično bo zaradi tega v mestu Murska Sobota in tudi ožji ter širši okolici povečana prisotnost policistov.

Zaradi dokumentiranja morebitnih kršitev javnega reda in miru ter drugih odklonskih dejanj, pred in med samo prireditvijo, bodo policisti uporabljali tehnična sredstva za fotografiranje, video ter avdio snemanje, tako na stadionu kot tudi v samem mestu.

Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja.

pu-ms tekma nš-mura olimpija navijači