vestnik

V nesreči v Vučji vasi umrl 31-letni domačin, policisti bodo ovadili tovornjakarja iz Srbije

Vestnik.si, 18. 6. 2020
PGD Ljutomer
Nesreča v Vučji vasi.
Črna kronika

Policijska uprava Murska Sobota je včeraj poročala o prometni nesreči s smrtnim izidom na avtocestnem uvozu v Vučji vasi.

S Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da so včeraj ob 16.26 prejeli prijavo o prometni nesreči, ki se je zgodila pri Vučji vas ob uvozu na avtocesto, v kateri sta bila udeležena voznik tovornega vozila in motornega kolesa. Po naših podatkih je v nesreči umrl 31-letni domačin iz Vučje vasi. V nesreči pa je bilo udeleženo tovorno vozilo iz tujine, ki je zavijalo iz naselja Vučja vas na uvoz na avtocesto, ko je takrat motorist peljal iz smeri Stare Nove vasi.

Policisti so z ogledom kraja prometne nesreče dognali, da se je voznik tovornega vozila, državljan Srbije, pripeljal iz smeri Radencev in zavijal levo na avtocesto v trenutku, ko se je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal 31-letni voznik motornega kolesa in trčil v tovorno vozilo. Voznik motornega kolesa je na kraju podlegel poškodbam. Zoper povzročitelja prometne nesreče bo podana kazenska ovadba za kaznivo dejanje povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti. Pokojni udeleženec v nesreči je letošnja četrta smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah, so sporočili s Policijske uprave Murske Sobota.

nesreča, motor
PGD Ljutomer
Nesreča v Vučji vasi.

nesreča motorist