vestnik

V Tešanovcih traktor trčil v kolesarja, v Mačkovcih obravnavali tatvino hlodov

Vestnik.si, 28. 3. 2024
Majda Horvat
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč, eno kaznivo dejanje, eno kršitev javnega reda in miru, tri poškodbe vozil na parkirišču, delovno nesrečo in manjši požar.

Prometne nesreče z gmotno škodo so se zgodile v Murski Soboti, Veščici, Nemčavcih, Radmožancih in Grabonošu. V Tešanovcih je voznik traktorja zaradi neupoštevanja prednosti pri zavijanju trčil v kolesarja, ki se je pri tem lažje poškodoval.
Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino hlodov v Mačkovcih.
Javni red in mir je bil kršen v zasebnem prostoru v Lokavcih. Kršiteljica se je ob intervenciji policistov pomirila in s kršitvijo prenehala.
Delovna nesreča se je zgodila v podjetju v Odrancih, kjer se je delavec v proizvodnji lažje poškodoval.
Včeraj okrog 19. ure so bili policisti obveščeni o požaru na območju reke Mure med Benico in Petišovci. Ugotovljeno je bilo, da je zagorela trstika na hrvaški strani meje. Požar so pogasili gasilci in tako preprečili, da bi se le-ta razširil.
Danes bo malo več aktivnosti potekalo na cestah na območju policijske postaje Murska Sobota. Policisti bodo namreč izvedli nadzor nad vozniki tovornih vozil, prav tako pa bodo opravljali tudi meritve hitrosti z radarjem.

kronika-pomurskih-policistov pu-ms
Kaj zdaj berejo drugi