vestnik

V Lutvercih gorelo gospodarsko poslopje

Vestnik.si, 26. 1. 2023
PGD Gornja Radgona
Požar v Lutvercih.
Črna kronika

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, dve povoženji divjadi, poškodbo vozila na parkirišču in požar.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino in dve kaznivi dejanji zlorabe negotovinskega plačilnega sredstva. Na območju Gornje Radgone je bila obravnavana goljufija, ljutomerski policisti pa so obravnavali nasilje v družini. Izrečen je bil tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen enkrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil kršitelju zasežen osebni avtomobil, na območju Gornje Radgone pa je bil obravnavan požar na gospodarskem poslopju. Kot poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, je ob 17.43 zagorelo v Lutvercih. Požar je zajel okoli 40 kvadratnih metrov površine, pogasili so ga gasilci PGD Lutverci, Apače, Gornja Radgona, Negova in Zbigovci. 

požar, lutverci
PGD Gornja Radgona
Požar v Lutvercih.

požar, lutverci
PGD Gornja Radgona
Požar v Lutvercih.

požar kronika