vestnik

Vozniku zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasegli avtomobil

Vestnik, 26. 7. 2021
Nataša Juhnov
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali devet prometnih nesreč. V njih so bili udeleženi kolesarji, ki so se lahko telesno poškodovali. Obravnavano je bilo tudi kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe, pet kršitev javnega reda in miru, požar na osebnem avtomobilu in pet primerov povoženja divjadi.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so na območju Gornje Radgone vozniku zasegli avtomobil.

Do požara je ob 19.34 prišlo na avtocesti v bližini naselja Renkovci, Občina Tišina. Zagorelo je osebno vozilo, požar pa so pogasili gasilci PGD Murska Sobota in IGE Lendava. Posledično je v bližini zagorela tudi suha trava na površini okoli 200 kvadratnih metrov. Dodatno so bili zato aktivirani gasilci PGD Renkovci in Turnišče, ki so pogasili požar. 

Avstrijski varnostni organi so Sloveniji vrnili šest tujcev, ki so nezakonito vstopili v državo. V postopku so vsi zaprosili za mednarodno zaščito in so bili nameščeni v azilni dom.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti danes opravljali na celotnem območju PU Murska Sobota.

kronika-pums kronika-pomurskih-policistov