vestnik

(VIDEO) Z evropskim nogometnim prvenstvom prihaja nova nagradna igra. Sodelujte in osvojite lepe nagrade

I.B., 14. 6. 2024
Hussein Abokadah
Z večerno otvoritveno slovesnostjo in tekmo med Nemčijo in Škotsko se bo začelo evropsko nogometno prvenstvo.
Akcije in nagradne igre

Z večerno otvoritveno slovesnostjo in tekmo med Nemčijo in Škotsko se bo začelo evropsko nogometno prvenstvo. Spremljali ga bomo tudi mi, za vas pa smo pripravili posebno nagradno igro.

Na naših družbenih omrežjih facebook in instagram boste lahko v nagradni igri sodelovali tiste dni, ko bo igrala slovenska izbrana vrsta. Prva tekma z Dansko bo v nedeljo, naslednja 20. junija s Srbijo in zadnja na dan državnosti z Anglijo. 

Do začetka tekme boste lahko napovedali rezultat in med tistimi, ki boste sodelovali, bomo vsakič izbrali enega, ki je bil pri napovedi uspešen oziroma najbolj blizu realnemu izidu. Tako bomo dobili tri dnevne zmagovalce, žreb pa bo na koncu odločil, kakšne bodo njihove nagrade. Spremljajte nas, da izveste, kaj smo pripravili za vas. 

Navijajte, sodelujte in zmagajte! Veliko sreče! 

Slavnostna seja Mestne občine Murska Sobota

(FOTO) Praznik Mestne občine Murska Sobota: Mitja Slavinec postal častni občan, podeljena še plaketa in tri zahvalne listine

Slavnostna seja mestnega sveta ob občinskem prazniku Mestne občine Murska Sobota je bila, kot že tradicionalno, v Gledališču Park, na kateri je bil tokrat slavnostni govornik kar župan Damjan Anželj. Na slavnostni seji so podelili številna občinska priznanja. Naziv častnega občana je na predlog 51 članov Pomurske akademsko znanstvene unije prejel njen prvi predsednik Mitja Slavinec, ki je v zadnjih desetletjih prispeval k trajnemu ugledu, promociji, razvoju in prepoznavnosti Mestne občine Murska Sobota na več področjih, tako poljudnih, družbeno koristnih, pedagoških kot raziskovalnih. Na predlog mestne svetnice in predsednice KS Bakovci Nives Cajnko sta plaketo mestne občine prejela Biserka Flegar in Avgust Marič. Flegarjeva je upokojena učiteljica iz Bakovcev in vsestranska kulturna delavka, Marič pa je bil do upokojitve zaposlen kot hišnik na bakovski osnovni šoli, prav tako je delal kot hišnik v KS Bakovci. Plaketo sta prejela za dolgoletno požrtvovalno in prostovoljno delo v krajevni skupnosti, saj sta s svojim delom pripomogla tako k ugledu kot razvoju vasi. Zahvalno listino je na predlog župana prejela Splošna bolnišnica Murska Sobota, ki je v minulem letu obeležila 130-letnico svojega delovanja, na predlog RKS - OZ Murska Sobota Marjana Gomboc, dolgoletna in aktivna prostovoljka ter krvodajalka in na predlog Prekmurskega osteološkega društva Murska Sobota še zdravnica Jerneja Farkaš Lainščak kot zahvalo za dosedanje delo in spodbudo za nadaljnje delo na področju krepitve javnega zdravja in obvladovanja bolezni srca in ožilja v regiji in širše. Utrinke slovesnosti je zbral Aleš Cipot.

Kakšne nagrade lahko osvojite, smo razkrili v prvi nagradni igri.

ep-2024 Vestnik nagradna-igra