Katere pomurske gostilne sodelujejo v pomladnem Tednu restavracij?
- gostilna Zorko, Boreci
- gostilna Tramšek, Žerovinci
- gostilna Tonček, Beltinci
- gostilna Rajh, Bakovci
- gostilna Mencinger, Črešnjevci
- restavracija Kodila, Markišavci
Preberite še
Odpri v novem zavihkuNa razgovoru so jo spraševali o družini, zagovornik ugotovil diskriminacijo
Prepovedano je zahtevati podatke o družinskem oziroma zakonskem stanu, nosečnosti, načrtovanju družine.
Letošnja akcija pa prinaša tudi eno novost, in sicer vinsko spremljavo k menijem, vendar ob doplačilu. Selektor Tedna restavracij Uroš Mencinger o tem pravi: "Želimo dvigniti kulturo pitja vin v naših gostilnah. Cilj ni piti več, temveč piti boljše. V Sloveniji imamo zelo dobre chefe, toda zelo malo dobrih vinskih svetovalcev. Naloga someljejev ne sme biti le izbrati primernih vin k hrani, temveč ta vina gostom tudi primerno postreči."