Kam v Pomurju po pomlad na krožniku?
Od petka, 29. marca, do 7. aprila boste lahko brbončice razvajali na Tednu restavracij. V pomladni kulinarični akciji bo sodelovalo tudi šest pomurskih gostiln.

Katere pomurske gostilne sodelujejo v pomladnem Tednu restavracij?
- gostilna Zorko, Boreci
- gostilna Tramšek, Žerovinci
- gostilna Tonček, Beltinci
- gostilna Rajh, Bakovci
- gostilna Mencinger, Črešnjevci
- restavracija Kodila, Markišavci
Letošnja akcija pa prinaša tudi eno novost, in sicer vinsko spremljavo k menijem, vendar ob doplačilu. Selektor Tedna restavracij Uroš Mencinger o tem pravi: "Želimo dvigniti kulturo pitja vin v naših gostilnah. Cilj ni piti več, temveč piti boljše. V Sloveniji imamo zelo dobre chefe, toda zelo malo dobrih vinskih svetovalcev. Naloga someljejev ne sme biti le izbrati primernih vin k hrani, temveč ta vina gostom tudi primerno postreči."
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
