vestnik

Prekmurka se je poslovila s televizijskih zaslonov

Vestnik.si, 9. 12. 2023
Katja Kodba / RTV Slovenija
Blaž Švab in Melani Mekicar bosta skupaj vodila še silvestrsko oddajo.
Popularno

V petek je bila na sporedu zadnja oddaja V petek zvečer, ki je bila vsak teden predvajana na Televiziji Slovenija, vodila pa sta jo Melani Mekicar in Blaž Švab.

Priljubljena oddaja se s televizijskih zaslonov poslavlja po treh letih oziroma po šestih sezonah. Od začetka sta jo vodila Prekmurka Melani Mekicar in Blaž Švab, ki je ob voditeljski vlogi poznan tudi po tem, da je član Modrijanov. 

Melani Mekicar, Blaž Švab
RTV Slovenija
Voditelja sta se poslovila od gledalcev.

Za Mekicarjevo je bil to prvi voditeljski izziv na televiziji, pred tem je delovala na radiu, sicer pa je bila poznana tudi kot plesalka. Od oddaje se je poslovila na svojem instagram profilu. Objavila je prvo in zadnjo fotografijo s sovoditeljem in pripisala: "Zadnja, prva in nekaj vmes. Hvala, da smo lahko bili z vami v petek zvečer. Tri leta, šest sezon, tri silvestrovanja, sedemdeset oddaj in na stotine slovenskih pesmi, ki jih poslušamo znova in znova. Znova in znova se bom spominjala te oddaje in ekipe s hvaležnostjo in ljubeznijo. Do naslednjič..."

Ko je začela voditi oddajo, smo se z njo pogovarjali tudi mi. Intervju, v katerem je razkrila več o svojem delu, si lahko preberete TU

Melani Mekicar bomo sicer ob koncu meseca še enkrat videli v voditeljski vlogi. Televizija Slovenija je tudi letos pripravila silvestrsko oddajo, posneli so jo včeraj, vodila pa jo bosta prav Prekmurka in Blaž Švab. 

melani-mekicar v-petek-zvečer oddaja slovo