Spomladanski teden restavracij, akcija, ki promovira slovensko vrhunsko kulinariko, bo na sporedu med 25. marcem in 3. aprilom. V njem bodo iz Pomurja sodelovale Gostilna Zorko (en srček), Gostilna Rajh (trije srčki), Restavracija Kodila (dva srčka), Gostilna Mencinger (nasmeh).
Preberite še
Odpri v novem zavihkuBine Pušenjak se je vrnil z zdravljenja v tujini, doma so jim pripravili sprejem
Bine Pušenjak je pri dveh letih in pol zbolel za tumorom osrednjega živčevja. Zadnjih šest tednov so z družino preživeli v Italiji na zdravljenju.
Cene menijev v teh restavracijah se gibljejo od 21 do 27 evrov.
Kaj pomenijo ocene?
1 srček - Med najboljšimi! Njim se začnemo prepuščati, pri njih začnemo spoznavati
2 srčka - Najboljše čim večkrat! Ni še vse vrhunsko, je pa že zelo dobro in s chefovim podpisom
3 srčki - Najboljše za vaš denar! Zaradi njihove ustvarjalnosti pozabimo na svoje območje ugodja in se jim povsem prepustimo
4 srčki - Najboljše pri nas! Vrhunsko, kreativno, kaže pot, so naš ponos, zaradi njih k nam prihajajo od vsepovsod
5 srčkov - Med najboljšimi na svetu! Doživiš vrhunec, ostaneš brez besed, zapomniš si za vedno, nisi le srečen, temveč hvaležen.
Nasmeh - Ko plačaš, si zadovoljno sit, ker je boljše kot drugje.