vestnik

V prekmurski prestolnici vrata kmalu odpira nova atrakcija. Za delo animatorjev že iščejo študente

Vestnik.si, 30. 1. 2022
BTC City Murska Sobota
Woop center se bo konec februarja odprl v BTC City Murska Sobota.
Popularno

V murskosoboškem nakupovalnem središču BTC City se čez slab mesec odpira Woop center. Kaj prinaša?

V BTC City Murska Sobota razkrivajo, da bo Woop center na več kot 1200 kvadratnih metrih površin nudil novo obliko zabave za aktivno in zabavno preživljanje prostega časa. Namenjen bo otrokom, ki so starejši od šest let, mladostnikom in odraslim. 

"V našem središču bo prvič v Sloveniji in v tem delu Evrope predstavljena tudi popolnoma nova oblika zabave. WOOP bo otvoril novo zabavno atrakcijo, v kateri se boste obiskovalci srečali z vrsto nalog, ki bodo izzvale vaše fizične in miselne spretnosti," pravijo. Kaj vse bo sicer na voljo v Woop centru, ki bo vrata odprl 26. februarja, bo znano čez nekaj dni. 

Podjetje tudi že išče študente, ki bi opravljali deli animatorjev. 

WOOP sicer obratuje v Ljubljani, kjer se lahko obiskovalci zabavajo na trampolinih ali v karting areni. Direktor podjetja Miran Razoršek je v zapisu za spletno stran BTC City Murska Sobota napovedal, da bo WOOP center v Murski Soboti močno vpet v lokalno okolje. "Prispevati želimo k dodatnemu razvoju regije. Lokalnemu prebivalstvu in gostom iz tujine želimo ponuditi dodatne aktivnosti, ki bodo podaljšale čas bivanja in vplivale na njihovo celostno izkušnjo doživetja Prekmurja. Gre za regijo z ogromnim potencialom in projekt, ki se je lahko realiziral le v sodelovanju z našim strateškim partnerjem, družbo BTC," pravi.

bct-murska-sobota woop-center