vestnik

(VIDEO) Aleksija navdušila s svojo gibčnostjo, Arbadakarba s čarovniškim trikom

Vestnik.si, 11. 10. 2023
Slovenija ima talent
Tretja avdicija.
Popularno

V tretji avdiciji šova Slovenija ima talent sta se predstavili Pomurki Aleksija Zavec in Tina Vrdjuka Kekec s partnerjem.

Komaj 15-letna Aleksija Zavec se je žirantom in javnosti na odru šova predstavila s svojo izjemno gibčnostjo, na oder pa so jo pripeljali kar v škatli. Pokukala je iz škatle in pričela s svojo umetniško točko, ki jo je izvajala, kot bi bila iz elastike.

aleksija-zavec
VOYO
Tretja avdicija.

aleksija-zavec
VOYO
Tretja avdicija.

"Pri izvajanju gibov in potiskanju delov telesa v nenaravne položaje prihaja do življenjsko neogrožajočih poškodb, kot so zlomi kosti, pretrgane in nategnjene kite, zvini, pretrgane in nategnjene mišice, popokane kapilare zaradi pritiska," je nekaj mogočih poškodb nanizala Aleksija in dodala, da je edina smrtna poškodba zlom tilnika. Gibčna najstnica je prepričala vse razen Andreja, nato pa je še s prsti na nogah napela lok in občinstvu nakazala, kaj lahko pričakujejo v naslednjem krogu.

Na oder sta pod imenom Arbadakarba stopila tudi Pomurka Tina Vrdjuka Kekec in njen partner Matjaž Kekec.

V svoji točki sta se predstavila kot dimnikarja, žirijo pa sta navdušila s čarovniško točko in se uvrstila v naslednji krog.  

"Sva najboljša prijatelja. Ljubiva se. Hkrati sva sodelavca. Ves čas sva skupaj in nikoli se ne naveličava drug drugega," sta povedala v predstavitvenem posnetku in se občinstvu predstavila tudi s svojo družino. 

tina-vrdjuka-kekec-in-matjaž-kekec, aleksija-zavec, slovenija-ima-talent, avdicija
Slovenija ima talent
Tretja avdicija.

In kako sta se spoznala? "Jaz sem bila pevka, Matjaž pa žongler. In ko se takšna dva najdeta, se zgodi tisoč in ena stvar," sta zaupala. Več o njuni skupni poti lahko preberete tukaj

slovenija-ima-talent aleksija-zavec tina-vrdjuka-kekec-in-matjaž-kekec