vestnik

To je nov projekt Mateja Zemljiča (Skrito v raju)

K.M., 11. 6. 2024
MPA
Matej Zemljič
Slovenija

Snemanje serije Skrito v raju se je v resnici končalo že pred meseci. Igralci se tako posvečajo številnim drugim projektom. Zdaj pa je jasno, kaj bo že čez nekaj mesecev počel Matej Zemljič.

Matej Zemljič, ki je v seriji Skrito v raju navdušil v vlogi Marka, se v zadnjih mesecih posveča predvsem številnim gledališkim vlogam. Včeraj pa je postalo jasno, da bo v novi gledališki sezoni, ki se začne v mesecu oktobru, nastopil tudi v novi Špasovi komediji Shady Business. Gre za hit komedijo Robina Howdona in je izjemno zabavna, superkomična predstava o dvomljivih mafijskih poslih, polna preobratov in izmenjav simpatičnih osebnosti. Natempirano dogajanje se ne ustavi vse do nepričakovanega zasuka tik pred koncem!

Slovensko različico bo režiral Bojan Emeršič, v Špas Teatru pa so še razkrili, da bo premiera na sporedu oktobra ali novembra. Se pa je ekipa že dobila na prvih vajah. "Danes smo začeli s prvo vajo za novo komedijo Shady Busines. V komediji, ki se bo vrtela okrog sumljivih poslov se je zbrala odlična zasedba: Nenad Nešo Tokalič, Damir Leventić, Lea Mihevc, Matej Zemljič, Primož Petkovšek PETKO, Alojz Svete in Inti Sraj in režiser Bojan Emeršič," je ekipa Špas Teatra zapisala na družbenem omrežju.