vestnik

3. SNL: Ljutomerčani slavili v Dravogradu

Vestnik.si, 18. 10. 2023
Arhiv kluba
Koroška Dravograd - Avto Rajh Ljutomer 1 : 2.
Šport

Nogometaši Avto Rajha Ljutomera so v 9. krogu tretje lige gostovali pri Koroški iz Dravograda in pred 90 gledalci zmagali z 2 : 1 (1 : 1).

Gostitelji so sicer povedli že v 5. minuti z golom Žana Sprinčnika, a je v 21. minuti izenačil najboljši mož srečanja Matej Virag. Isti igralec je poskrbel za vse tri točke Ljutomerčanov z zadetkom v 71. minuti. Gostom je pomagalo tudi dejstvo, da je bil že v 9. minuti izključen domači nogometaš Jan Ferk.

3.-snl-vzhod, 9
Arhiv kluba
Koroška Dravograd - Avto Rajh Ljutomer 1 : 2.

Ekipa trenerja Rudija Vihra je nastopila v postavi: Lörinc, Vinter, T. Nemec, Bertalanič kap., Šalamun (Kavčič, 76), Skuhala, L. Nemec (Madon, 65), Munda (Panič, 46), Ketiš, Semenič, Virag. Prleki so se prebili na tretje mesto lestvice (17 točk) in samo še za točko zaostajajo za drugim mestom, na katerem je Videm, ki pa mora še odigrati svoje srečanje s Šmartnim. Z 22 točkami vodi ptujska Drava, ki je v tem krogu doživela hud poraz s 3 : 0 v Krškem. Ljutomer bo imel novo priložnost za dosego vseh treh točk to soboto ob 15. uri, ko bo gostil Šampion iz Celja, ki je na devetem mestu z 11 točkami.

Arhiv kluba
Koroška Dravograd - Avto Rajh Ljutomer 1 : 2.
3.-snl-vzhod 9.-krog koroška dravograd avto-rajh-ljutomer