vestnik

(FOTO) Nogometaši NŠ Mura so se zbrali na večerji pred začetkom priprav

Vestnik.si, 12. 6. 2023
Aleš Cipot
Večerja murašev
Šport

Zbralo se je 23 igralcev.

V Osteria Tenis Center Murska Sobota so se čarno-bejli zbrali na tradicionalni večerji pred začetkom priprav. Dejan Grabić je na večerji pozdravil 23 nogometašev. Priprave bodo z današnjim dnem začeli Klemen Mihelak, Florijan Raduha, Vid Šumenjak, Kai Cipot, Darick Kobie Morris, Klemen Pucko, Srđan Kuzmić, Žiga Kous, Gaber Dobrovoljc, Tilen Ščernjavić, Žan Črnko, Leard Sadriu, Matic Maruško, Almin Kurtović, Filippo Tripi, Nikola Jovićević, Luka Turudija, Mihael Klepač, Ivan Šarić, Jaka Domjan, Nikola Petković in Ognjen Stijepović. Zaradi reprezentančnih obveznosti bodo začetek priprav izpustili Timotej Brkić, Niko Kasalo in Samsindin Ouro, Lazar Zličić se bo ekipi pridružil danes. 

večerja, mura
Aleš Cipot
Večerja murašev

Muraši bodo prvi trening opravili danes zjutraj, v pripravah na sezono 2023/24 bodo odigrali tudi sedem tekem, nasprotniki bodo Zrinjski Mostar, ND Beltinci, SK Sturm Graz, Kety Emmi & Impol Bistrica, GAK, Al-Tai FC in FK Vojvodina, so še zapisali na svoji spletni strani.
Okrepitve tudi v trenerskih vrstah
Poročali smo že o novi okrepitvi v igralskih vrstah, prav tako pa sta se danes trenerskemu štabu Dejana Grabića pridružila tudi pomočnik trenerja Rok Hanžič in kondicijski trener Jan Košir. Rok Hanžič je kot nogometaš celotno kariero preživel v Sloveniji, saj je bil član Factorja, Ljubljane, Svobode, Interblocka in Domžal. Pri slednjih je opravljal tudi vlogo pomočnika trenerja, v enaki vlogi je deloval pri Olimpiji, ciprskem Pafosu in Bravu, kjer je že sodeloval s trenerjem Dejanom Grabićem. Leto in pol je kot glavni trener vodil Radomlje. Jan Košir je nazadnje deloval kot trener selekcije U19 na Dobu, pred tem pa je bil skoraj 10 let v Domžalah, kjer je opravljal vlogo kondicijskega trenerja in pomočnika trenerja. Pred tem je bil tudi trener Krima in Interblocka.
nš-mura večerja