vestnik

Kai Cipot ostaja pri čarno-bejlih

Vestnik.si, 9. 1. 2023
NŠ Mura/FB
Kai Cipot in Denis Rajbar
Šport

Pogodbo je podaljšal do konca leta 2026

Kot so zapisali na spletni strani NŠ Mura, je Kai Cipot, ki je v letošnji sezoni eden najbolj nepogrešljivih članov zasedbe čarno-bejlih, podaljšal pogodbo. Cipot je v letošnji sezoni zbral 19 nastopov in ob tem dosegel en zadetek. Čeprav bo letos dopolnil šele 22 let, je v dresu Mure zbral že 109 nastopov in ob tem dosegel deset zadetkov. 
Prejšnja pogodba bi se Cipotu iztekla prihodnje leto, toda na željo obeh vpletenih strani je starejši izmed bratov Cipot podaljšal pogodbo s čarno-bejlimi do 31. decembra 2026.
»Kai je v zadnjem letu postal eden izmed glavnih igralcev Mure in eden izmed stebrov obrambe. Veseli nas, da smo podpisali dolgoročno pogodbo, saj v njem že zdaj vidimo enega od vodij te ekipe in zato smo mu namenili tudi vlogo tretjega kapetana. Želel je ostati tukaj zato težav s podaljšanjem ni bilo, Kai je bil s srce vedno v Fazaneriji,« je ob tem povedal Denis Rajbar. »Kai je otrok Mure, ki je zrasel v našem mladinskem pogonu in je lahko zgled vsem mladim nogometašem, da se lahko s trdim delo doseže veliko. Nikoli ni bilo dvoma o tem, če bo podaljšal pogodbo z nami in verjamem, da se bomo skupaj veselili novih uspehov,« pa je dodal Robert Kuzmič.
»Vesel sem, da sem podaljšal pogodbo z Muro, hitro smo se dogovorili. Veseli me, da nadaljujemo skupno zgodbo. Klubu bi se zahvalil za zaupanje, ki mi ga je pokazal in trenerju, da je verjel vame. Hvaležen sem, da sem lahko del takšnega kluba. Mura je prava sredina za mlade igralce, ki se želijo razvijati in napredovati. Ponosem sem, da bom še naprej čarno-bejli,« pa je ob podaljšanju pogodbe povedal Cipot. 
kai-cipot nš-mura podaljšanje-pogodbe