vestnik

Muraši še s šestim novincem v poletnem prestopnem roku

Vestnik.si, 8. 8. 2024
NŠ Mura
Colin Stripling
Šport

Muri se je pridružil Američan Colin Stripling. 29-letnik je doslej igral v Ameriki.

Colin Stripling, ki se je z Muraši mudil že na pripravah v ZDA, v zadnjih tednih pa je pod vodstvom Antona Žlogarja treniral tudi v Fazaneriji, je danes podpisal enoletno pogodbo s čarno-bejlimi. Stripling, ki je doslej branil barve Michigan Stars FC in je z njimi tudi osvojil prvenstvo, se najbolje znajde na sredini igrišča, so sporočili iz NŠ Mura.

29-letni Američan je celotno kariero doslej igral v Združenih državah Amerike, čarno-bejli pa bodo njegov prvi klub onstran luže.

"Colin kaže veliko željo po dokazovanju, krasi ga borbeni duh, ki je pomemben za vsako ekipo. Gre za igralca z dobrimi karakternimi lastnostmi, vedno se bori do zadnjih atomov moči. Zato smo se odločili, da mu ponudimo priložnost v jesenskem delu sezone. Seveda si oboji želimo, da se v tem obdobju dokaže in ostane tu dlje časa," je povedal Agron Šalja.

"Navdušen sem, da sem se priključil Muri, ekipi želim pomagati do zastavljenih ciljev. Pozanimal sem se vse o klubu, vem, kakšno zgodovino ima in želim si, da letos dosežemo čim več zmag in navijače razveselimo z dobrimi igrami," je ob tem dodal Stripling.

nš-mura colin-stripling nogomet