vestnik

Na odransko klop je sedel nekdanji trener Ljutomera

Vestnik.si, 17. 7. 2024
Jure Zauneker
Odrance bo v novi sezoni vodil Marko Fajdiga.
Šport

Nogometni klub Odranci je predstavil trenerja, ki bo po odhodu Damirja Čontale sedel na njihovi klopi.

Odranci so, po tem ko je Damir Čontala prevzel vodenje nogometne šole pri Muri, ostali brez trenerja. Čeprav so se po koncu pretekle sezone v Pomurski nogometni ligi (PNL) dogovorili o podaljšanju, je Čontala nato po nekaj skupnih opravljenih treningih dobil klic iz Fazanerije. "Situacija je bila malce presenetljiva, a se je naš klub moral hitro sprijazniti z dejstvom, da je prisiljen v iskanje novega trenerja," tako v klubu. 



Člansko ekipo Odranec je minuli vikend na prvi prijateljski tekmi vodil pomočnik Čontale Boštjan Graj, ki bo v klubu še naprej nadaljeval delo vodje mladinskega pogona. Srečanje so odigrali proti madžarski tretjeligaški ekipi Budaörs, končala pa se je z 1 : 1. Za odransko ekipo je zadel Niko Tompa. 

Klub je v tem času novega trenerja našel v Marku Fajdigi. Ta je nazadnje vodil ekipo Rakičana, pred tem pa je bil trener tretjeligaša iz Ljutomera. "Trener Fajdiga je včeraj z ekipo opravil tudi prvi trening, ob koncu tedna pa ga z ekipo že čakata dve tekmi na turnirju za pokal Občine Odranci," so sporočili iz kluba in dodali, da mu želijo pri vodenju veliko uspehov. 

nogomet nk-odranci marko-fajdiga