vestnik

(Izrečena kazen) Toliko tekem funkcionar goričkega kluba ne sme do garderob in tehničnega prostora

Vestnik.si, 23. 10. 2024
Damjana Nemeš
V skladu z disciplinskim pravilnikom Nogometne zveze Slovenije je funkcionar prejel prepoved dostopa do garderob in do tehničnega prostora na treh tekmah.
Šport

Disciplinski sodnik je odločil.

V preteklih dneh smo poročali, da je bil funkcionarju Nogometnega kluba (NK) Hodoš po tekmi 9. kroga 1. medobčinske nogometne lige Murska Sobota med Kemo Puconci in Hodošem izrečen suspenz. "V 63. minuti tekme je bil izključen predstavnik kluba NK Hodoš D.R. zaradi žalitev glavnega sodnika. Pri tem je stopil na igrišče cca. 3 metre in sodnika žalil in mu grozil. Pri zapuščanju igrišča je nadaljeval z nešportnim obnašanjem in ugovarjanjem. Ob zapuščanju igrišča akterjev je ponovno pristopil do sodnikov in pri tem ugovarjal in žalil glavnega sodnika tekme," je bilo opisano v sklepu.



Kot je naknadno sporočil disciplinski sodnik, je predstavnik kluba po objavi sklepa dostavil pisno izjavo v zvezi z navedenimi nepravilnostmi na tekmi. V skladu z disciplinskim pravilnikom Nogometne zveze Slovenije je funkcionar prejel prepoved dostopa do garderob in do tehničnega prostora na treh tekmah. 

nk-hodoš disciplinski-sodnik suspenz