vestnik

Nova okrepitev NŠ Mura prihaja iz Domžal

Vestnik.si, 9. 1. 2023
NŠ Mura/FB
Nikola Jovićević
Šport

Pri Muri bo ostal do konca leta 2025

Nikola Jovićević bo Domžale zamenjal za Mursko Soboto. Kot so zapisali na spletni strani NŠ Mura, bo napadalno usmerjeni vezist zaostril konkurenco v ofenzivnem delu moštva. Nikola je bil v Sloveniji član Interblocka in Olimpije, od koder se je pred sezono 2020/21 preselil v Domžale.  Nikola, ki bo letos dopolnil 20 let in je bil tudi član mlajših selekcij slovenske reprezentance, je s čarno-bejlimi podpisal pogodbo do 31. decembra 2025.
»Nikola je naslednji izmed mladih slovenskih talentov, ki so v Muri videli potencial za nadaljnji razvoj in uveljavitev. Na zadnji tekmi v Fazaneriji v dresu Domžal je že demonstriral nekaj svojega znanja in verjamem, da bo to znanje v Muri lahko še nadgradil,« je ob tem povedal Denis Rajbar.
»Vesel sem, da sem postal del Mure, saj vem, kaj čarno-bejli predstavljajo v slovenskem nogometu. Seveda vem, da ima Mura zelo strastne navijače in vesel sem, da bom v Fazaneriji odslej tisti, ki ga bodo spodbujali. Komaj čakam, da se pridružim soigralcem in klubu pomagam do želenih ciljev,« pa je povedal Jovićević
nš-mura nikola-jovićević