vestnik

(FOTO) Prva ekipa Sobote z dvema zmagama potrdila uvrstitev med elito

Vestnik.si, 23. 4. 2023
Jure Zauneker
Namitni tenis
Šport

Odigrana sta bila zadnja dva kroga v drugi slovenski namiznoteniški ligi. Ekipa Sobota I je zmagala še dvakrat ter prejela pokale in medalje kot prvakinja, ki bo napredovala v prvo ligo.

V prvi tekmi v dvorani OŠ III v Murski Soboti je prva ekipa Sobote premagala Ilirijo s 6 : 0. Po dvakrat so zmagali Bojan Ropoša, Gregor Kocuvan in Luka Šantavec.

murska-sobota, namitni-tenis
Jure Zauneker
Namitni tenis

V drugi tekmi je Sobota premagala še Logatec s 6 : 3. Po dve zmagi za Soboto sta prispevala Zafoštnik in Ropoša, po eno pa Kocuvan ter dvojica Zafoštnik in Ropoša.

murska-sobota, namitni-tenis
Jure Zauneker
Namitni tenis

Klub, ki ga po novem kot predsednik vodi Janko Öri, je v tej sezoni zdrvel skozi drugo ligo in že od začetka nakazal, da ne bo imel konkurenta v boju za povratek med elito. Ravno prav, kajti naslednje leto bo v Murski Soboti velik jubilej, namreč sto let igranja namiznega tenisa.

II. ekipa Keme - Murexina je v predzadnji tekmi v Zeleni dvorani Puconci premagala Logatec s 6 : 4. Za Pucončane so po dvakrat zmagali Jan Lipič, Jure Smodiš in Nino Šegula. V zadnji tekmi so mladi Pucončani odpravili še Ilirijo s 6 : 0. Po dvakrat sta slavila Smodiš in Šegula ter po enkrat Lipič in Jaka Zelko. Kema - Murexin II je tekmovanje v drugi ligi končala na četrtem mestu. 

namizni-tenis ntk-sobota druga-liga prvaki
Kaj zdaj berejo drugi