vestnik

Riera po porazu udaril po Grabiću, ta se je pametno izognil komentarju: "S takšnimi navijači lahko gremo čez svoje zmožnosti!"

R.Š., 20. 3. 2023
Loris Cipot
Dejan Grabić je po skalpu Maribora ugnal še vodilno Olimpijo.
Šport

Strateg Olimpije očitno ne more iz svoje kože, saj je tokrat razžalitve obtožil kar varovanca črno-belih. Dejan Grabić se pred mikrofon ni zapletal v verbalne dvoboje s Špancem, ampak je govoril, kot se od trenerja pričakuje, le o nogometu.

Španski strokovnjak na klopi vodilne Olimpije, Albert Riera, je zdaj že postal znan po tem, da se očitno rad zapleta v spore s trenerji in funkcionarji nasprotnih ekip. Nič drugače ni bilo niti po sinočnjem porazu v Murski Soboti, ko je Mura uprizorila preobrat in v Fazaneriji po težko prigarani zmagi odnesla sklap Olimpije.

albert riera
alesfevzer.com
Španski strateg Albert Riera je očitno kisli poraženec.

Ko je Riera stopil pred mikrofon, je namreč Dejana Grabiča obtožil, da ga je užalil, ob tem pa povedal, da "danes ni videl nogometa" in da je povsem razočaran nad trenerjem Mure, saj ni pričakoval "vojne", ampak "fair-play". Kaj točno naj bi se zgodilo, sicer ni razkril in je to odgovornost prevalil na Grabića.



Strateg črno-belih se na novo afero, ki jo, kot kaže, želel ustvariti 40-letni Španec, ni odzval. Kot je povedal, vsak odgovarja za svoja dejanja in tega ne bo komentiral. Je pa veliko več povedal o sami tekmi in zmagi svojih varovancev, ki so do potankosti izpolnili taktični načrt. Kot je dejal, ga ta fanatična borbenost navdaja z velikim optimizom. Navdušenja ni skrival niti nad izjemno publiko in vzdušjem v Fazaneriji. "S takšnimi navijači lahko gremo čez svoje zmožnosti," je izpostavil, a napovedal, da to ne spremeni dejstva, da bodo v naslednjih dveh tednih morali narediti korake naprej v treningu.

nš-mura nk-olimpija dejan-grabić albert-riera prva-liga
Kaj zdaj berejo drugi