vestnik

S Kekom so se vrnili tudi navijači, Stožice po nekaj letih razprodane

Vestnik, 5. 9. 2019
Aleš Cipot
Stožice bodo jutri spet polne.
Šport

Z Nogometne zveze Slovenije (NZS) so sporočili, da je stadion Stožice za petkovo kvalifikacijsko srečanje za EURO 2020 med Slovenijo in Poljsko razprodan.

Slovenski nogometaši bodo imeli v petek ob 20.45 s selektorjem Matjažem Kekom na čelu spet bučno podporo s tribun. Stadion je bil razprodan že dan pred tekmo, NZS pa vse navijače poziva, da se v izogib gneči na tekmo odpravijo pravočasno. Za tekmo je namreč odrejena personalizacija. "Na tekmo slovenske nogometne reprezentance se velja odpraviti v belo-modri navijaški opremi, ki bo pripomogla k še lepši navijaški kulisi na stadionu. Navijajte glasno, srčno in športno," navijače obvešča NZS. Že ob 17.30 pa bo vrata odprla navijaška cona pred stadionom. V Stožicah bo v ponedeljek odigrana še ena tekma, v Sloveniji bodo namreč gostovali Izraelci. 

matjaz kek nzs slovenija gw
Grega Wernig
Matjaž bo svoje varovance vodil pred polnimi Stožicami.

Naj spomnimo, da je Slovenija v skupini A po odigranih štirih srečanjih na 4. mestu s petimi točkami. Jutrišnji nasprotniki so na vrhu s štirimi zmagami in 12 točkami, Izrael pa je drugi s sedmimi točkami.

nzs euro-2020 slovenija-poljska
Kaj zdaj berejo drugi