vestnik

Sijajni Beltinčani na prvem mestu druge lige!

Vestnik.si, 30. 9. 2023
Arhiv kluba
Beltinčani si za svoje predstave v septembru zaslužijo samo čestitke: od 21 možnih točk so jih osvojili 19.
Šport

Odlični Beltinčani so nadaljevali sanjski septembrski niz in v 11. krogu 2. SNL v Novem mestu premagali Krko z 2 : 0. In zgodilo se je to, na kar so upali: doslej vodilno Primorje je pri Iliriji odigralo samo 0 : 0, tako da so "žuti" sedaj skočili na prvo mesto, ki vodi neposredno v prvo ligo.

Krka - Beltinci Klima Tratnjek 0 : 2 (0 : 1)

Stadion Portoval Novo mesto, 200 gledalcev, sodnik: Blaž Bezjak (Markovci pri Ptuju).

Strelca: 0 : 1 Pihler (29), 0 : 2 Kosić (73, 11 m).

Rumeni kartoni: Hodžić, Mešanović; Sočič.

Krka: Čadež, Mešanović, Bedek, Perić Komšić (Dervišević, 62), Milanović, Maksimović (Radovič, 78), Hodžić, Krznarić kap., Marković (Medle, 54), Blaževski (Kovačič, 78), Gliha (Kancilija, 54). Trener: Agron Šalja.

Beltinci Klima Tratnjek: Moćić, Težački, Zorman (Vodeb, 58), Kosić (Leban, 79), Pihler kap., Štrakl, Sočič, Kralj (Emruli, 79), Nerguti (Dvoršak, 87), Kaučič, Rantaša. Trener: Damjan Gajser.

29: GOOL 0 : 1 Luka Pihler! Kapetan Beltinčanov je po predložku z desne strani iz bližine izkoristil ponujeno priložnost. 

72: GOOOL 0 : 2 Filip Kosić (11 m)! Kosić je v svojem stilu zanesljivo izvedel najstrožjo kazen.

2
Arhiv kluba
Krka - Beltinci Klima Tratnjek 0 : 2.

"Žuti" so imeli še nekaj izjemnih priložnosti (Nerguti, Pihler, Kralj), nevarna pa je bila tudi Krka, a je z izvrstnimi obrambami blestel vratar Stefan Moćič. V tem krogu je zmagala tudi Gorica, ki je ugnala Fužinar z 2 : 1, vendar za točko zaostaja za Gajserjevimi varovanci, ki sedaj skupaj s svojim trenerjem glasno trkajo na vrata prve lige. Po predstavah v septembru povsem zasluženo. 

2
Arhiv kluba
Krasen pogled, če ste navijač Beltincev.

2.-snl krka beltinci-klima-tratnjek 11.-krog prvo-mesto