vestnik

Skušali bomo pokazati svoje prednosti, slabosti pa skriti, pravi Klemen Pucko pred jutrišnjim derbijem

Vestnik.si, 31. 8. 2024
Aleš Cipot
Klemen Pucko
Šport

Pričakovanja pred derbijem z Olimpijo je strnil tudi Klemen Pucko.

Soboška Mura bo jutri zvečer v 7. krogu Prve lige Telemach gostovali v Olimpiji. Kaj je pred tekmo dejal Tonči Žlogar smo že poročali, na novinarski konferenci pa je sodeloval tudi Klemen Pucko. Uvodoma se je navezal na to, da je po vsaki zmagi, nazadnje po pokalni, bolje trenirati, večja je motivacija. "Zdaj smo že z mislimi pri Olimpiji. Ogledal sem si njihovo tekmo z Reko, ampak niso me prestrašili. Vemo, da je Olimpija dobra ekipa, toda tudi mi smo in naše prednosti bomo skušali pokazati, slabosti pa skriti."



Tudi on se nadeja pozitivnega rezultata in upa, da bodo končno dosegli prvo zmago v Stožicah, kar Muri doslej ni uspelo. "Strahu pred Ljubljančani nimamo, žal nam v prejšnjih poskusih ni uspelo zmagati, upajmo, da nam bo v nedeljo," je dejal. Nadaljeval je, da je ekipa zelo povezana, postali so klapa, kar se po njegovi oceni vidi na igrišču. 

Z dosedanjim potekom sezone je zadovoljen, tudi svoje predstave je ocenil kot boljše na uvodu prejšnje, ko se je vračal po poškodbi. "Treba bo še graditi naprej," pravi Pucko. 

klemen-pucko nš-mura olimpija gostovanje