vestnik

(VIDEO) Strelec odločilnega gola v Kidričevem: "Uspelo nam je z borbeno igro in srcem"

Vestnik.si, 26. 8. 2023
Zajem zaslona/FACEBOOK
Niko Kasalo
Šport

Po dolgem času je Muri uspelo ohraniti nedotaknjeno mrežo in premagati nasprotnika. Tekmo v Kidričevem sta komentirala Darjan Slavic in Niko Kasalo, strelec odločilnega gola. "Bilo je težko, a z borbeno igro in srcem nam je uspelo," je povedal Kasalo.

Po petkovi zmagi v Kidričevem so se oglasili v štabu črno-belih. Darjan Slavic je povedal, da je bila "odgarana" zmaga. "Fantje so dali vse od sebe, bilo je težko gostovanje, ampak so to skupaj premagali," je povedal in dodal, da so po njegovi oceni Muraši v prvem polčasu nadzorovali potek igre. "Imeli smo priložnosti, nekatere bi lahko bolje izkoristili," je strnil.

"Trpeli smo, a nam je na koncu uspelo. Fantje so res dali vse od sebe," je sklenil Slavic. 

Tekmo z Aluminijem je komentiral tudi Niko Kasalo. "Težka tekma, težko gostovanje, ampak z borbeno igro smo speljali do konca in zmagali. Strelec odločilnega gola v Kidričevem je bil ravno Kasalo."Žoga je prišla do mene in na srečo je šla v gol," je dejal. Črno-beli so se zavedali, da bodo nasprotniki po zadetku bolj pritisnili. "A z borbeno igro in srcem nam je uspelo," je še strnil Kasalo in dodal, da je podoben razplet pričakuje na prihajajoči tekmi z Olimpijo.

nš-mura aluminij nogomet darjan-slavic niko-kasalo