vestnik

Tadej Glavač: Pomurski športni festival je za vse!

Oglasno sporočilo, 7. 6. 2023
Osebni arhiv
Tadej Glavač vabi vse športne entuzijaste, športnike in ljubitelje športa, ki so jim vrednote sodelovanje, tekmovanje, druženje in zabava, na Pomurski športni festival.
Šport

Začel se bo 26. junija.

Se spomnimo lanskega spektakularnega Pomursko športnega festivala, ki se je odvijal na športnem igrišču v Melincih? Tadej Glavač, eden izmed organizatorjev festivala, je prehvalil svojo ekipo in vzdušje, ki so ga obiskovalci ustvarili na lanskem festivalu. »Zato to počnemo,« je povedal Tadej, ki s ponosom in navdušenjem vabi vse športne entuzijaste, športnike in ljubitelje športa, katerim so vrednote sodelovanje, tekmovanje, druženje in zabava. V ponedeljek, 26. junija, se celotedenski festival začne! Več o festivalu, je povedal Tadej Glavač.

por, nogomet, pšt, vodni-športi, odbojka, igrišče, mladi, glasba
Tadej Glavač
Pomurski športni festival - letak

Kaj vse lahko pričakujemo na letošnjem dogodku Pomursko športnega festivala?

Letošnji festival bo kot vsako leto predstavil široko paleto športnih dejavnosti. Med aktivnostmi, ki jih lahko pričakujete, so nogomet, košarka, odbojka, nogomet na milnici in še mnogo več. Prav tako smo pripravili tudi posebne športne dejavnosti ter poučne in zabavne delavnice za otroke. Več o sporedu, si lahko preberete TUKAJ. 

5b858dbb7d3ee6f27e58d8f1b32354e8.jpeg

Kaj vam trenutno predstavlja največji izziv?

S samo organizacijo nimamo posebnih izzivov, saj smo sedaj že dobro utečena ekipa in vsak ima svojo nalogo, ki jo mora izpeljati. Tukaj bi res pohvalil svojo ekipo, s katero pozitivno sodelujemo že nekaj časa. Naj omenim, da se priprave za festival začnejo že v mesecu januarju, tako da poskrbimo, da je res vse tako  kot mora biti. Največji izziv predstavlja vreme, saj se naš dogodek odvija na prostem - razen koncertnih dni, ki so pod velikim šotorom. Ampak na to tako ne moremo vplivati. Sicer pa smo tudi lani, nekaj tekem odigrali v prijetnem dežju. 

por, nogomet, pšt, vodni-športi, odbojka, igrišče, mladi, glasba
Tadej Glavač
Pomurski športni festival - letak

Katere glasbenike že lahko napoveste?

Letos bodo prvič na festivalu nastopili samo Slovenski izvajalci, na kar smo vsekakor ponosni. Prvi koncertni dan je v petek - predskupina BLUE PLANET. Glavnega izvajalca petkovega koncerta pa izdamo v prihodnjih dneh. Festivalsko dogajanje bomo zaključili z narodno-zabavno nedeljo, kjer bo nastopila glasbena skupina Donačka in ansambel Skok. Plesalo se vsekakor bo!

Se boste iz festivala javljali tudi v živo, morda preko socialnih omrežij? 

Ja vsekakor, dogajanje na PŠF bomo dnevno objavljali na našem Instagram in Facebook profilu. Veseli pa bomo vsake delitve, objave iz prizorišča dogajanja.



Kateri znani športni influencerji bodo na festivalu sodelovali?

Posebej nismo vabili nikogar - mogoče bo, kot v preteklih letih, kdo prišel nenapovedano.

por, nogomet, pšt, vodni-športi, odbojka, igrišče, mladi, glasba
Tadej Glavač
Pomurski športni festival - letak

Dogodek je v Prekmurju, zato moram vprašati: Bo za hrano in pijačo poskrbljeno?

Poleg športnih dejavnosti bodo na voljo tudi stojnice s hrano in pijačo, ki bodo poskrbele za vaše brbončice in energijo med dogodkom!

Kaj bi želeli sporočiti bralcem spletne strani vestnik.si?

Ne glede na to, če ste rekreativni športnik ali navdušen navijač, vas vabimo, da se nam pridružite in odkrijete, kako se zabava in šport združita v spektakularnem dogodku. Pomembno je, da se zabavamo, skupaj preživimo čudovite trenutke in ob tem razvijamo športni duh.

Pridi, zabavaj se, spodbujaj in bodi del PŠF-ja.

pomursko-športni-festival šport prekmurje nogomet dogodek odbojka koncert glasba mini-nogomet podprimo-lokalno