vestnik

(FOTO) Tadejin memorial v Lemerju pripadel Lendavčanom

T. K., 16. 8. 2023
Tomo Köleš
Nastopilo je deset ekip.
Šport

Športno, kulturno in turistično društvo (ŠKTD) Hrast Lemerje je v svojem športnem centru pripravilo prvi turnir v odbojki na mivki, Tadejin memorial, v spomin na nesrečno preminulo igralko in statističarko Ženskega odbojkarskega kluba (ŽOK) Puconci Tadejo Gregorec. Z druženjem in igranjem odbojke so se spomnili tudi Tadejinega prispevka v športnem delovanju in razvoju društva Hrast Lemerje.

Nastopilo je deset tričlanskih mešanih ekip: Obalova erbija, Rdečih 5, Lendava 1, Kulturno-turistično društvo (KTD) Lipa Vadarci, LMŠ, Prostovoljno gasilsko društvo (PGD) Šratovci, Danine, Lendava 2, Kurilko in Amaterji. V ekipi je morala biti vsaj ena ženska. 

tadejin-memorial, odbojka-na-mivki, lemerje
Tomo Köleš
Tadejin memorial v Lemerju.

Zmagala je ekipa Lendava 2 (Spasoje Todorović, Nika Kuhar, Zala Kostric), na drugo mesto se je uvrstilo PGD Šratovci (Domen Mulec, Gal Lovrec, Melani Kuhar, Sabina Sočič) in na tretje ekipa Lendava 1 (Zlatko Kostric, Dejan Horvat, Laura Horvat). Vse tri so prejele pokale, s četrtim mestom pa se je moralo zadovoljiti KTD Lipa Vadarci (Rok Svetanič. Timi Svetanič, Zala Kuhar, Julijan Hodžar, Boris Kuhar).

tadejin-memorial, odbojka-na-mivki, lemerje
Tomo Köleš
Tadejin memorial v Lemerju.

Srečanja sta odlično sodila Domen Gujtman in Tadej Mesarič, popoldanski del turnirja pa so gledalci lahko spremljali tudi v prenosu na platformi Youtube.

tadejin-memorial, lemerje, odbojka-na-mivki
Tomo Köleš
Tadejin memorial v Lemerju.

odbojka tadejin-memorial