vestnik

Tekma med Muro in Sfintul Gheorghe bo pod video nadzorom

Vestnik.si, 13. 7. 2022
Jure Zauneker
Tekmo med Muro in Sfintul Gheorghe bo policija fotografirala in snemala.
Šport

Iz Policijske uprave Murska Sobota so sporočili, da bodo na jutrišnji tekmi med NŠ Mura in Sfintul Gheorghe uporabili tehnična sredstva za fotografiranje in video snemanje.

Policija bo izvajala poostrene aktivnosti s ciljem zagotovitve varnosti udeležencev na prireditvi, ostalih občanov in njihovega premoženja. Zaradi tega bo v tem času v mestu Murska Sobota in tudi ožji ter širši okolici povečana prisotnost policistov. 

Zaradi dokumentiranja morebitnih kršitev javnega reda in miru ter drugih odklonskih dejanj, pred in med samo prireditvijo, bodo policisti uporabljala tehnična sredstva za fotografiranje, video ter avdio snemanje, tako na stadionu kot tudi v samem mestu. "Vsi obiskovalci prireditve in ostali občani so se dolžni ravnati po navodilih Policije in ostalih organov, ki bodo zagotavljali red na javni prireditvi. Osnovni namen vseh aktivnosti je preprečiti kršitve javnega reda in miru, druga odklonska ravnanja ter zagotoviti varnost ljudi in njihovega premoženja," so še sporočili. 

pums nš-mura