vestnik

Tudi točka v Ljubljani je pozitiven rezultat, je pred tekmo z Olimpijo prepričan Tio Cipot

Vestnik.si, 7. 12. 2022
Aleš Cipot
Mura : Olimpija
Šport

Nogometaši Mure bodo v četrtek v 19. krogu Prve lige Telemach gostovali v Stožicah pri ljubljanski Olimpiji. Pred obračunom je pred novinarje stopil Tio Cipot.

"Pričakovanja pred vsako tekmo so velika. Vedno upamo na ves izkupiček, ampak tudi točka v Ljubljani je pozitiven rezultat. Gotovo bomo naredili vse, da bi se veselili, hkrati pa se zavedamo zahtevnosti naloge. Olimpija je vodilna ekipa na lestvici z veliko prednostjo, kar razkriva njeno kakovosti. Moramo se čim bolje pripraviti, v preteklih dneh smo dobro trenirali. Verjamem, da smo nared," je optimistično povedal Tio Cipot. 

Mura je v tem delu prvenstva že dvakrat igrala z Olimpijo in dvakrat izgubila, zato bo tokratni obračun dodatna motivacija za celotno ekipo.

mura, olimpija, daku, ratnik
Aleš Cipot
Mura :Olimpija

"Obakrat smo nesrečno izgubili, čeprav smo bili boljši. A tudi to je nogomet in tudi zato je ta igra tako zelo zanimiva. Verjamem, da nam bo v tretje vendarle uspelo in bomo mi tisti, ki bomo osvojili vse tri točke," je še napovedal Cipot in se dotaknil tudi govoric o morebitnem prestopu v tujino. Poudaril je, da tudi sam ne ve, kako se bodo stvari razvijale. "Pustimo času čas, bomo videli. V tem trenutku se s tem niti nočem pretirano obremenjevati, saj so moje misli usmerjene v zadnji jesenski preizkušnji. Vsi vemo, kako pomembni sta," je bil jasen Sobočanec, ki bo tudi tokrat nadve motiviran. "Vseeno je, ali gre za prva dva ali zadnja dva kroga. Ne smemo delati razlik, pomembne so vse preizkušnje." 

nš-mura nk-olimpija