vestnik

(VIDEO) Zbadanje se nadaljuje: Bo v Ljudskem vrtu dovolj sedežev?

Vestnik.si, 4. 2. 2019
NK Maribor
Neobičajna tiskovna konferenca.
Šport

Še nekaj tednov nas loči od začetka spomladanskega dela nogometne sezone, ko se bodo v Ljudskem vrtu pomerili črno-beli in vijolični. Medtem ko se Muraši in vijolična zasedba mudita v Turčiji, se v Sloveniji nekateri že pripravljajo na derbi. 

Gorazd Žilavec, ki je včeraj s Šalco stavil, da bo v Maribor prišlo vsaj 1500 Murinih navijačev, je že pričel preštevati sedeže v Ljudskem vrtu in testirati akustiko.


Naj spomnimo, da sta si igralec in radijski moderator včeraj vbesednem 'soočenju' izmenjala nekaj šal na račun drug drugega, sklenila sta pa tudi stavo. Več o njej v spodnjem posnetku.


»Sicer ne poznam kapacitete stadiona, a udeležba bo maksimalna. 1000 ali 1500 nas bo sigurno prišlo,« je suveren Prekmurec. Bo res tako?


##YOUTUBE-https://www.youtube.com/embed/_hRFXMURAG0?t=352##


Sicer pa iz črno-belega tabora sporočajo, da se je začela predprodaja vstopnic za dvoboj med Muro in Domžalami, ki bo odigran 2. marca ob 17.uri. To bo prva domača tekma v spomladanskem delu sezone, odigrana pa naj bi bila pod umetno svetlobo. Cene posamičnih tekem še naprej stanejo 10 evrov za glavno tribuno, 8 za ostale, otroške vstopnice pa ostajajo pri 4 evrih.


NŠ Mura NK Maribor tiskovna konferebca Gorazd Žilavec matjaž šalamun šalca stava