vestnik

Rezultati iskanja

Avstrija uvedla 12-urni delovnik: "Delavci nismo stroji, ne vem, kako bomo zdržali"

Avstrijska vlada je sprejela spremembo zakona o delovnem času, po katerem bo ta odslej lahko trajal tudi 12 ur.

Po Hotizi s konji, kočijo ali vlakcem

V okviru Hotiških ribiških dnevov so organizatorji obiskovalcem omogočili, da so si ogledali turistične in kulturne znamenitosti kraja in okolice ob vožnji s konjem in kočijo ali s turističnim vlakcem.

Alkohol botroval prometni nesreči

Včeraj je počilo tudi na avtocestnem počivališču.

Padec motorista: Vozil neregistrirano motorno kolo

Včeraj se je v Svetem Juriju ob Ščavnici zgodila prometna nesreča, v kateri je bil udeležen motorist.

(FOTO) Prljavci razgreli občinstvo na Lotmerški poletni noči

Po jubilejnem koncertu v Zagrebu, kjer je skupina proslavila 40 let delovanja pred 30.000 ljudmi, so Prljavo kazalište včeraj nadaljevali svojo turnejo – tokrat v Ljutomeru.

Slovenija na poti k novemu turističnemu rekordu 

Delavci v turizmu se potijo. Prestolnica, gorski in obalni kraji so polni turistov. Gostov je več tudi na vzhodu Slovenije, kažejo podatki. A število turistov še ni ekvivalentno denarju, ki ga v deželi potrošijo tujci. V Pomurju se razvija kolesarski turizem 

(FOTO) Povratek v prvo ligo

Mura je včeraj vnovič zaigrala v prvi slovenski nogometni ligi, dogajanje na in ob igrišču smo spremljali tudi na spletnem portalu vestnik.si.

Z Goričkega v Piran: Zagledala sta morje  

Trinajsti dan Alenovega popotovanja vzdolž Slovenije se je končal, tako mu ostaja le še nekaj zadnjih kilometrov do zastavljenega cilja, ki ga bo dosegel predvidoma jutri popoldan.  

(FOTO IN VIDEO) Prekmurska kulinarika in ljudski običaji zavzeli Beltince

Na 48. mednarodnem folklornem festivalu je bila sobota tradicionalno namenjena predstavitvi vasi občine Beltinci, prikazu obrti, običajev in kulinarike. Večer pa je minil v znamenju tamburaške glasbe. 

Ante Šimundža: "Pripravili smo jih tako, da na začetku niso podlegli čustvom in brezglavo jurišali"

Prva Murina tekma v prvi slovenski nogometni ligi po petletnem premoru se je končala. V prvem krogu so v Fazanerijo prišli nogometaši kranjskega Triglava in iztržili točko - bilo je 1 : 1 (1 : 1), s tem da so Kranjčani dosegli oba gola.