vestnik

Rezultati iskanja

Nova smrt na pomurskih cestah

V Kraščih je prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik kombija zapeljal v obcestni jarek in pri tem izgubil življenje.

GPU: Če bi bilo treba, bi nočno patruljo v Petrovcih spet aktivirali

Na naše poročanje, da je soboška policijska uprava ukinila nočno patruljo na petrovski policijski postaji, so se odzvali v policijskem sindikatu. V Generalni policijski upravi pa zagotavljajo, da bi, če bi bilo treba, takoj dodatno organizirali policiste. 

Njegova kri je rešila že marsikatero življenje

Andrej Zorko iz Ižakovec je kri daroval že 109-krat

Univerzalni temeljni dohodek: Bi bili z njim res na boljšem?

V okviru letošnjega festivala Delu čast in oblast v soboškem Mikku so razpravljali tudi o univerzalnem temeljnem dohodku, konceptu, po katerem bi vsak državljan brezpogojno dobil minimalni mesečni dohodek.

Nepravilnosti v Komunali Radgona 

Gornjeradgonski občinski svetniki so na seji me drugim obravnaval končno poročilo o izvedbi izrednega nadzora porabe proračunskih sredstev ter zakonitosti finančnega poslovanja javnega podjetja Komunala Radgona, katerega ustanoviteljica in edina lastnica je Občina Gornja Radgona.

Tenis: Andreja Klepač se je odpeljala z novim avtom

Članica Teniškega kluba Murska Sobota, ki skupaj s Španko Sanchezovo tvori eno najboljših dvojic na svetu, je za eno leto dobila v uporabo nov avto.

Tjaši Ficko visoko priznanje v Indiji 

Podžupanja Mestne občine Ljubljana (MOL) in pomurska rojakinja Tjaša Ficko je v New Delhiju prejela prestižno nagrado Ženska desetletja v javnem življenju za vodenje projekta Ljubljana, Zelena prestolnica Evrope 2016.

(VIDEO) Prva knjiga o slovenskem pop-rocku 80. let: V njej tudi pomurski glasbeniki   

Osemdeseta so bila leta, ko so mladi prvič po ulici hodili s slušalkami, leta optimizma in glasbenih prelomov, razlaga Žiga Valetič, ki je napisal prvo delo, v katerem je popisan slovenski pop-rock iz osemdesetih let prejšnjega stoletja. V knjigi 80ta: desetletje mladih Žige Valetiča je tudi nekaj pomurskih ustvarjalcev.

Nemiren dan v pomurskih gospodinjstvih 

Policisti so morali včeraj štirikrat posredovati v zasebnih prostorih zaradi kršenja javnega reda in miru.

ŽNK Telemach GMT Beltinci: Po "penalih" v finale pokala

Nogometašinje Telemacha GMT Beltinec so se po boljšem izvajanju enajstmetrovk uvrstile v finale slovenskega pokala, potem ko so v Ljubljani izločile domačo Olimpijo. Finale bo konec maja.