vestnik

(NAPOVED) Z Vestnikom danes prilogi Pen in Kmetijstvo. O čem boste lahko brali?

Vestnik.si, 25. 4. 2024
Vestnik.si
Vestnik 25.4.2024
Aktualno

Četrtek je dan za Vestnik in tokrat vas vabimo k branju naslednjih zanimivih vsebin.

Naša medijska hiša je danes razglasila zmagovalca izbora Vestnikova osebnost Pomurja. Letos je to postala ambiciozna košarkarica Blaža Čeh iz Rakičana. 


Razkrivamo, da je sklad kmetijskih  zemljišč in gozdov podjetju DE-NE investicije poslal obvestilo, da nepreklicno prekinja zakupno razmerje za zemljišče na območju Tišine. V preteklosti je tam uspešno delovala drevesnica. Najemnik, ki je obljubljal razcvet drevesničarstva, pa v resnici niti trave ni pokosil. 


V letošnjem letu so že trije Pomurci stopili v klub stoletnikov. Preverili smo, koliko stoletnikov je v regiji. Nekateri so nam tudi zaupali recept za dolgo življenje. "Malo se moraš sam držati nazaj, malo zdravnik, pa gre naprej," je dejala ena. 

vestnik, napoved
Vestnik.si
Vestnik 25.4.2024


Vestniku je danes priložena še kmetijska priloga, prav tako Pen. Opravili smo intervju z izučenim glasbenikom Rokom Hozjanom, ki deluje na Kitajskem, pa z Vladom Kreslinom, za katerega je najbolj bistvena nagrada aplavz publike. 

V rubriki legenda predstavljamo Ivana Ferčaka iz Gomilice, ki vsak dan po šest ur preživi na ležečem kolesu, v temi meseca pa predsednika soboške in lendavske medobčinske nogometne zveze Danilo Kacijan in Slavko Režonja pojasnjujeta, zakaj je pomembno zasledovati pogoj mlajših selekcij. 


Vabljeni k branju. 

Svoj izvod Vestnika lahko dobite na pošti ali v bolje založenih prodajalnah. Na naročnino pa se lahko naročite tudi preko spleta, na spletni povezavi https://trafika24.si/narocanje/vestnik  ali nas pokličete na 02 535 1410. 

Vestnik napoved vsebina