vestnik

Nominirano pomursko podjetje leta 2022 po izboru bralcev: Tiskarna AIP Praprotnik

Vestnik.si, 24. 9. 2023
Jure Kljajić
Tiskarna AIP Praprotnik.
Aktualno

Medijska hiša Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica izbirata pomurska podjetja leta v več kategorijah. Vi pa lahko izberete tisto podjetje, ki je bilo v letu 2022 najboljše po vašem mnenju. Danes predstavljamo Tiskarno AIP Praprotnik.

Družinsko podjetje iz Černelavec je s svojo bogato ponudbo storitev in izdelkov ter korektnim poslovnim odnosom prepričalo številne gospodarske družbe, med katerimi so tudi zveneča imena po poslovanju na globalnem trgu. Ob tem tiskarna ostaja naklonjena številnim malim naročnikom in domačim društvom. Med izstopajočimi dosežki tiskarne je grafično oblikovanje in tisk monografije Pregled zgodovine Prekmurja, ki kaže na izjemno strokovno znanje zaposlenih. Pomemben preboj podjetja je nakup dela objekta nekdanje Murine hale. Večji prostori so osnova za rast in prihodnost tiskarne, ki jo postopamo prevzemajo mladi nasledniki.

Vse kandidate, ki so v izboru, si lahko ogledate na https://vestnik.svet24.si/podjetjeleta. Na tej povezavi lahko oddate tudi glas svojemu favoritu in se potegujete za vikend paket za dve osebi v Termah Lendava. 

pomursko-podjetje-leta tiskarna-aip-praprotnik izbor-bralcev kandidati