vestnik

(Nominirano pomursko podjetje leta po izboru bralcev) Predstavljamo Mobitex

Vestnik.si, 4. 9. 2024
vestnik.si
PPL 2023.
Aktualno

Vestnik in Pomurska gospodarska zbornica tudi letos iščeta najuspešnejša podjetja v regiji, vi pa lahko glasujete za tisto pomursko podjetje, ki je po vašem mnenju najbolj prepoznavno, pozitivno in uspešno. Vsak dan bomo predstavili enega nominiranca, danes je na vrsti Mobitex.

Lendavsko podjetje se je pred desetimi leti usmerilo v kovinsko dejavnost ter začelo proizvodnjo velikih in zahtevnih jeklenih konstrukcij, z naložbo, vredno več kot enajst milijonov evrov, pa bodo pomembno razširili možnost strojne obdelave, rezkanja, struženja, vrtanja kovinskih kosov večjih gabaritov. Naložbo so zagnali maja 2023, oktobra so končali prvo fazo, celotno naložbo pa bodo konec drugega leta. S to naložbo bodo ustvarili dodatna delovna mesta za operaterje CNC-strojev, tehnike in inženirje.

Glasujete lahko do vključno 25. septembra na https://vestnik.svet24.si/podjetjeleta ali preko glasovnice, ki bo vsak četrtek objavljena v Vestniku. Vsi, ki boste oddali svoj glas, boste sodelovali v žrebu za vikend oddih v Termah Sveti Martin.

pomursko-podjetje-leta mobitex