vestnik

V Pomurju se jutri začenja še en nogometni kamp. Kaj vse pripravljajo?

Vestnik.si, 7. 7. 2024
NŠ Aluvar Beltinci
Nogometni kamp.
Aktualno

Udeležilo se ga bo 100 otrok.

NŠ Aluvar Beltinci z navdušenjem napoveduje začetek Nogometnega kampa NŠ Aluvar Beltinci, ki se bo pričel v ponedeljek in bo potekal vse do konca tedna. Na kamp se je prijavilo kar 100 otrok, starih od 5 do 12 let, ki bodo imeli priložnost preživeti nepozabne dni v športnem duhu in ob bogatem programu aktivnosti. Kamp bo potekal v Športno-rekreacijskem centru Gančani, vsak dan od 6.30 do 15.30 ure.

Poleg nogometnih treningov, kjer bodo otroci izboljšali svoje spretnosti in znanje pod vodstvom izkušenih trenerjev, jih čaka tudi vrsta zanimivih in poučnih dejavnosti. Med obiskovalci kampa bodo tudi gasilci, reševalci in reševalni psi, ki bodo otrokom predstavili svoje delo in opremo ter jih poučili o osnovah varnosti. Poleg tega bo Decatlon izvedel svojo delavnico, kjer bodo otroci spoznali različne športne pripomočke in se preizkusili v novih veščinah.

nš-aluvar-beltinci, nogometni-kamp
NŠ Aluvar Beltinci
Nogometni kamp.

Za popestritev programa se bodo otroci lahko preizkusili tudi v igranju namiznega tenisa in odbojke na mivki, kar bo dodatno prispevalo k raznolikosti in zabavi na kampu. Nogometaši članskega moštva ND Klima Center Tratnjek Beltinci bodo prav tako sodelovali v kampu in delili svoje bogato nogometno znanje ter izkušnje z mladimi udeleženci.

Organizatorji obljubljajo, da bodo otroci deležni še številnih presenečenj, ki jih bodo zagotovo navdušila. Ob zaključku kampa pa bo vsak otrok prejel posebno spominsko majico in medaljo, kot priznanje za njihovo udeležbo in prizadevnost.

Nogometni kamp NŠ Aluvar Beltinci tako obeta teden poln športa, učenja in zabave, kjer bodo otroci imeli priložnost sklepati nova prijateljstva, se učiti novih veščin in preživljati aktivne poletne dni v odlični družbi.

nš-aluvar-beltinci nogometni-kamp