vestnik

Kriza razsaja, a toliko nagrad ni bilo nikoli

Whitepress, 18. 9. 2023
Whitepress
Nagradne igre
Akcije in nagradne igre

Kriza razsaja, a toliko nagrad ni bilo nikoli

Že kar nekaj časa vladata kriza in inflacija, podjetja pa zaradi podražitev potrošnike poskušajo privabiti z nagradnimi igrami. To s pridom izkoriščajo tudi prevaranti, ki organizirajo lažne nagradne igre. 

Dober način, da izveste, ali gre za pravo nagradno igro, pa tudi za to, da ne zamudite novih priložnosti za sodelovanje v nagradnih igrah, predstavlja specializirani portalwww.nagradneigresi.com. Tukaj so na enem mestu objavljene vse preverjene in trenutno aktivne nagradne igre.

Če želite preizkusiti svojo srečo, lahko to storite v sodelovanju v kar nekaj novih nagradnih igrah, ki so se začele pred kratkim. Prav tako lahko z nakupom svojih najljubših sladkarij osvojite čudovita eksotična potovanja.

1c5b07d015304e00f6a05f128e1b0925.jpeg

Možnost imate, da osvojite več dragocenih nagrad.

Trenutno je aktivnih približno 15 nagradnih iger, njihovo število pa iz leta v leto narašča. V tem letu je portal za nagradne igre objavil več kot 150 nagradnih iger. V mnogih nagradnih igrah nakup izdelkov, ki jih sicer tudi dejansko potrebujete, ni le pogoj za sodelovanje, ampak predstavlja tudi dodatno ugodnost. Tako lahko združite koristno s prijetnim. Vse velike nagradne igre lahko spremljate na strani, ki objavlja najnovejše nagradne igre.

S priljubljenimi čokoladami lahko osvojite eno od treh eksotičnih potovanj v vrednosti 1.500 evrov ali kuhinjskega robota. Cockta nagradi s petimi potovanji, 15 Garmin urami in 50 Samsonite potovalnimi nahrbtniki. Z izdelki za pomivalne stroje lahko osvojite eno izmed mnogih gospodinjskih naprav, Duracell pa podarja pametne ure Garmin in darilne kartice. Nagradne igre potekajo tudi v trgovinah dm.

Številne verige trgovine ponujajo nekoliko manjše, a še vedno zelo privlačne nagrade, kot so nakupovalni boni in elektronika. Čeprav živimo v zahtevnih časih, se je izkazalo, da lahko posebne ponudbe oziroma nagrade spodbudijo ljudi, da zapravijo še več, kot so načrtovali, saj si tako povečajo možnosti za pridobitev dragocene in uporabne nagrade.

Bodite previdni – lažne igre so v porastu

Bodite previdni, če prejmete sporočilo z vabilom k sodelovanju v nagradni igri prek aplikacij, kot so Viber, Facebook ali WhatsApp. Vsa sporočila, ki jih dobite na vaše zasebne račune od neznanih pošiljateljev in vsebujejo povezavo, ki vas vodi do domnevne nagradne igre, so zelo verjetno dobro organizirana spletna goljufija, katere cilj je kraja in zloraba podatkov.

Lažne nagradne igre z lahkoto prepoznate po tem, da:

  • Zahtevajo podatke o vaši kreditni kartici - nobena nagradna igra ne sme zahtevati podatkov o vašem bančnem računu. To je velik znak, da je nekaj narobe.

  • Vsebujejo pravopisne napake - takšne organizirane prevare pogosto prihajajo iz tujine, zato v besedilu najdemo slovnične napake in napačne podatke.

  • Obveščajo vas, da ste nekaj zadeli - če se niste prijavili na določeno nagradno igro, pa ste bili kljub temu obveščeni, da ste nekaj zadeli, lahko zelo enostavno postanete žrtev goljufije, če kliknete na povezavo.

Nedavno so v lažni nagradni igri goljufi ponujali kolesa. Zelo pomembno je, da osebe, ki prejmejo takšno sporočilo, ne ukrepajo, dokler ne preverijo, ali takšna nagradna igra sploh obstaja. Prevaranti pričakujejo, da bodo potencialne žrtve navdušene nad velikim in nepričakovanim dobitkom in bodo popolnoma zanemarile zdrav razum in pustile zahtevane podatke. Zato je zelo pomembno, da se na takšna sporočila ne odzovemo impulzivno.

To je razlog več, da na pameten način preverite, ali je nagradna igra prava ali lažna, pri čemer vam bo omenjena stran pomagala.

Povečajte svoje možnosti za nagrado – spremljajte vse aktivne nagradne igre

Pogosto se zgodi, da za nagradno igro izvemo zadnji trenutek ali pa šele takrat, ko se je že zaključila. Čeprav živimo v digitalni dobi, nas nekatere informacije enostavno ne dosežejo pravočasno, zato je pomembno, da imamo specializirane portale, prek katerih lahko spremljamo vse, kar nas zanima.

Pri nagradnih igra je portal www.nagradneigresi.comtisti, ki redno objavlja vse preverjene in aktualne nagradne igre z vsemi potrebnimi podatki. Pobrskajte po njihovih objavah, poiščite igre, ki ponujajo zanimive nagrade in se na njih prijavite še danes. Vaše možnosti za osvojitev kakšne izmed dragocenih nagrad so pravkar občutno poskočile.

nagradnaigra nagrade